View Single Post
Eski 22-02-2008, 21:46   #7
ilker_eroglu
Ağaç Dostu
 
ilker_eroglu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-07-2007
Şehir: İstanbul-Hadımköy
Mesajlar: 1,284
Merhaba;

Kargo göndermeden önce gönderdiginiz şubeden kargom ne zaman ulaşır diyerek sorun şayet verdikleri cevap sizi tatmin etmez ise her kargo şirketinin dağıtım planları bulunmaktadır.

Dagıtım planlarında İstanbuldan-İzmirde-Ankaradan çıkan bir kargonun varış merkezine variş sürelerini yazan listeden kontrol edin **** şirketlerin programlarından kontrol edebilirsiniz. Bazı ilçelere her gün gidilmemekte haftanın iki günü **** 3 günü gidilmekte buda kargonun size ulaşma süresini etkilemektedir.

İkinci olarak adres acıklaması cok iyi olsun bazı kargo şirketlerinde cadde bilgileri kargonun gideceği şubeyi etkileyebilmekte buda kargonu en az bir gün geç gelmesine neden olmaktadır.

Üçüncüsü kargonuz yanlışlıkla başka bir ile gitmiştir.

Düşünün kargonun 48 saatlik mesafeye gitti ve yanlışlık fark edildi 24 saatte fark edilene kadar geçti. 48 satte geri geldi 24 saatte size ulaştı neredeyse altı gün yapıyor pazar günüde tatil 7 günü buluyor yanlış bir kargonun size ulaşması.

Ve evinde interneti olan arkdaşlar kargo şirketlerinin internet sitelerinden kargom nerede kısımlarında kargoları nerede olduklarını ögrene bilmektedirler.

Çok uzun oldu kusura bakmayın.

Saygılarımla

İlker

Not:Ben bahsi gecen kargo şirketinde calışmamaktayım ve bu bir savunma yazısı degildir

Bu adreslerden elinizdeki fatura numarasıyla kargonuz nerede kontrol edebilirsiniz


Mng Kargo:http://www.mngkargo.com.tr/kargo_takip_form.html

ArasKargo:https://appl-srv.araskargo.com.tr/yurticigiriswin.aspx

YurtiçiKargo :http://www.yurticikargo.com.tr/kar_nerede_ana1.asp

ilker_eroglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön