View Single Post
Eski 09-02-2008, 16:30   #158
hassoman
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Sevgili uzum,
Eskişehirli olduğunuzu görünce sorunuzun yanıtını verse verse bir Eskişehirli verir diyerek hemen yazıyorum.
Çan biberi küçük olduğu için közlemeye gelmez, çiğden yapın derim. Ama, 'ben o kadar bekleyemem, acele işi bir reçete istiyorum...' diyorsanız o zaman da önerim şudur: (Çan biberi olması da koşul değildir. Her biberle olur...) Buharda haşlanan biberleri sarımsaklı sirkeye yatırın, 24 saat sonra afiyet olsun. Hele acı da seviyorsanız öf ki öf yani öf!..
Afiyet olsun..

Ha, haşlanmış pancar ve beyaz lahana reçetesini kimse vermemişse ne duruyorsunuz? Haydi bakalım, bir de sizden kırmızı pancarlı beyaz lahana turşusu reçetesi alalım..

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön