![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Nazli06
Bu yıl etkinlikte dağıtmak istediklerim 1- Topan Patlıcan 2-Kadife Cicegi 3-Sultani Bamya Düzenleyen nazlı06 : 01-12-2020 saat 09:48 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Topan Patlıcan
Bitki Türü: Mevsimlik Sebze Bitki Ömrü: 1yillik ama örtü altı çok yıllık olabilir Tohum uzun yıllardır bende mevcut Dağıtılacak tohumun saflığı: izalasyon sağlandı Kullanılan Gübre: Keçi Gübresi İlaç kullanılmadı Tohum Şubat sonunda viyole ekildi .Nisan ayı içerisinde toprağa kalıcı yerine geçirildi. Diplerine malc yapılıp damlama sulama yöntemiyle sulandı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
İri Turuncu Kadife
![]() Mis kokulu çok zahmetsiz bir çiçektir sebze bahçemin olmazsa olmazıdır koruyucu bitki sinifindadir. Arılar içinde vazgecilmezdir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sultani bamya
Sultani bamya (İzmir Bamyasi ) Tohum olarak 12 yıldır ekiyorum Keçi gübresi kullanıldı Herhangi bir kimyasal kullanılmadı sadece 2 kez sulandırılmış ısırgan gübresi kullanıldı Nisan sonu direk toprağa ekiyoruz. Dileyen viyole ekip daha muntazam bir dikim sırası elde edebilir. Tohumlar ilk doganlari topladım. Diğer olanları belirleyip tohuma bıraktım izalasyon korunmadi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|