![]() |
|
![]() |
#1 | |
Tohum Takas
Giriş Tarihi: 08-11-2013
|
Adres bilgilerini nasıl göndereceğim?
Tohum Paylaşım Etkinliğinden tohum talep eden üyelerimizin kargo iletişim bilgilerini toplama sürecini başlatıyoruz. Aşağıda, kutu içinde gösterilen ifadede görüldüğü gibi kargo bilgilerini ve etkinlikten ücretsiz paylaşım çerçevesinde tohum aldığına, alıcı ödemeli kargoyu kabul ettiğine dair beyanlar ile alınan tohumlardan yetiştirilecek bitkilerin tohumlarının gelecek yılın etkinliğinde paylaşıma niyet ifadeleri yer almaktadır. Gelen adres bilgilerinin sisteme kolayca alınabilmesi için ";" (noktalı virgül) işaretinin ayraç olarak kullanıldığı (hiç boşluk bırakmadan) tek satırlık bir kargo bilgisi hazırlanması öngörülmüştür. Buna göre formatımız tek bir satır halinde, forum kullanıcı adı;Ad Soyad;kargo adresi;irtibat telefonu şeklindedir. Önemli: (lütfen bilgileri noktalı virgül ile ayırmayı unutmayınız) (adres bilgisi uzun bile olsa alt satıra geçme tuşuna (enter tuşuna) basmadan yazınız) Örnek: malina;Vildan Özfenerci;Deretepe Mah. Gelip Geçer Sok. No:21/3 Kadıköy İstanbul;02160000000 malina;Vildan Özfenerci;Deretepe Mah. Gelip Geçer Sok. No:21/3 Kadıköy İstanbul;02160000000 Buna göre tohum talebinde bulunmuş olan üyelerimiz lütfen aşağıdaki kutu içindeki ifadeyi kopyalayıp, üye kodu, isim, adres alanlarına kendi bilgilerinizi yazarak, LojistikMerkezi kullanıcısına özel mesaj ile gönderiniz. Kutu içindeki ifadenin son satırında görünen kargo şirketi bilgisine dikkat etmenizi rica ederiz. Etkinlik için indirim anlaşması yapılmaya çalışılan kargo şirketi yerine başka bir kargo şirketi tercihiniz var ise (indirim yoktur) mutlaka belirtiniz. Adres bilgilerinizi beklemeden hemen gönderiniz. Sadece adres göndermiş üyelerin taleplerine göre tohum poşetleme etiketleri hazırlanacağı için, adresleri zamanında gelmeyen talepler maalesef dikkate alınamayacaktır. Adına tohum poşetleme etiketi hazırlanmamış talep sahiplerine tohum hazırlamak mümkün olamayacağı için maalesef tüm haklarını kaybederler. Bu yüzden son güne bırakmadan söz konusu adres bildirim özel mesajını hemen göndermenizi tavsiye ediyoruz. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- LojistikMerkezi (Özel mesaj için bu linke tıklayınız) Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-12-2014
|
Ifadeyi kopyalayıp bilgilerimi de yazıp gönderdim yalnız Didem Memişbey ;Sultançiftliği diye adresi yazarken ismimden sonra bir Boşluk bırakmışım Gözümden kaçmış sıkıntı olur mu yeniden göndermeme gerek var mı |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2015
|
Örnek de aynı şekilde isim soyisim arası boş. Sanırım bilgileri ayrıştırmak için önemli olan noktalı virgülün önünde ve arkasında boşluk kalmaması. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2015
|
Bende arasında hiç boşluk bırakmadan yazdım ama her yeni başlayan kelimenin başını büyük harfle başladım oldu mu acaba bana bu konu ile ilgili geri dönmeniz mümkün mü |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-12-2014
|
tohum paylaşımına bu sene ilk defa katıldım ve talepleri ekledim adresi gönderdim.tohumlar ne zaman gönderilmeye başlayacak ya da sağlıklı bir şekilde yollayıp yollayamadığımı nasıl öğrenebilirim?bir de bir tek bana mı denk geliyor bilmiyorum ama hangi konuyu okusam sorular cevaplanmamış oluyor,birşey sorsam cevap alamıyorum???en azından kayıt yapıp yapamadığımı nasıl öğrenebilirm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tohum Takas
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tohum Takas
|
Sizin adresiniz de gelmiş. Kelimelerin arasındaki boşlukları biz ayarlarız artık. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Alıntı:
Sayın Vianne; Sorunuzun cevabını ''2015-2016 Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Prensipler'' sayfasında ''Etkinlik Takvimi'' başlığında bulabilirsiniz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-09-2014
|
Adreste hata yapmış olabileceğim düşüncesi ve telefon numaramı unutmam nedeni ile iki kez gönderdim. Lütfen en doğru olanı dikkate alınız. Saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-11-2015
|
Adres bilgilerimi yazarken kargo tercihimi atladım.Özür dilerim.Yurt içi kargo tercihimdir.Saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Standart anlaşmalı kargo hangisi acaba bende yazmadığımı farkettim ismini yazabilmeniz mümkün mü rica etsem |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Anlaşmalı kargo Yurt İçi kargo oluyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2014
|
Gece gece konuyu okurken aklima bir soru takildi. Sayet yurt disindan benim gibi birisi tohum talebinde bulunursa kargo odeme isini nasil halledecegim? Yurt disina alici odemeli kargo **** mektup mumkun mudur? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-12-2015
|
Adres bilgisi ve kurallara uygun istek taleplerinden başka yapmamız gereken bir şey var mı acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-02-2015
|
Merhaba mesajı tam gönderirken evin bazı yerlerinde internet cekmemesinden dolayı göndere tıkladıktan sonra hatayla karşılaştiğimdan mesajı 2. Kere göndermiş bulunmaktayım. Bu sorun olurmu ayrıca ilk mesajda tercih edilen kargo da belirtilmemiş. Hatalardan dolayı özür dilerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Sanırım hata olmadı ise adresi göndermiş durumdayım. Adres bilgileri gelenleri paylaşabilme şansımız olursa ulaşmayanlar varsa tekrar ileti yaparız, uygunsa eğer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Merhaba ,listeye bakamadığımdan ,belirli bir süre nette hatalar olduğundan burada aklımda kalmıştı. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-12-2015
|
bende simdi gönderdim umarim eksik yoktur |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tohum Takas
|
Acil - Adresler - Litfen Dikkat
Dikkat! Aşağıda ismi görünen üyelerimiz etkinlikte tohum talep hakkı olup, talepte bulundukları halde adresleri tarafımıza ulaşmamıştır. Çok az bir zaman kaldığı için adreslerini acilen göndermeleri gerekmektedir. Adresi ulaşmayan üyelerimizin talepleri için etiket çıkartmak mümkün olmayacağı için talepleri işlem göremeyecektir. Lütfen en kısa sürede adreslerinizi burada tarif edildiği üzerine gönderiniz.
Listede görüldüğü gibi toplam 59 kişinin adresi yoktur. Herkese tek tek ulaşabilmem mümkün değildir. Lütfen görenler tanıdıklarını uyarsınlar. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2015
|
Adres gönderdim .. umarım becerebilmişimdir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2013
|
Adresi gönderdim. Umarım bu defa da gecikmemişimdir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
agaclar.net
|
Geciktiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye
|
Sayın Meyvelitepe, daha önce adres göndermiştim ama sanırım noktalı virgülleri kullanmadan göndermişim. Geciktiysem de artık kadere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Yeni Üye
|
Sayın Meyvelitepe, 30-10-2015, 21:38 tarih ve saatte bilgilerimi göndermişim. Mesajımda sorun mu var? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Sizden gelen LojistikMerkezi mesaj kutusunda tek bir mesaj var, onun da tarihi bugün. Bugüne kadar yayınlanan tüm eksik adres listelerinde adınız var. Dün gec yarısına kadar bekledim, gelenleri aldım, gelmeyenlerin talepleri iptal edilerek etiketlerin yarısına yakını gönderildi maalesef. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Üye
|
Şimdi mesajlarımı kontrol ettim. Verdiğim tarih ve saatte mesaj göndermişim. Noktalı virgülleri de doğru kullanmışım ama bu konu açıldığından 1 saat önce gönderdiğim için işleme konulmamış olabilir. Neyse yine de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
agaclar.net
|
Adres isteme süreci 30 Ekim saat 22:22'de başlamış. Bunun için LojistikMerkezi'nin mesaj kutusu tamamen temizlenmiş. Siz daha önce gönderdiniz ise sizin mesajınız da silinmiştir. Lojistikmerkezi hesabındaki ilk mesaj 30 Ekim 22:29. Buna rağmen, üç kez, birinci, ikinci, üçüncü eksik adres uyarıları yapılmış. Bununla da yetinilmeyip eksik adreslilere özel mesaj ile erişilmeye çalışılmış. Üstüne de iki gün beklenmiş. Dolayısıyla yapılacak bir şey kalmamış. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-02-2015
|
Sn.LojistikMerkezi benim adres bilgilerim size ulaştı mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |