![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Gökyüzü [Ocak 2013] | |||
Masal Gibi - mandalinci |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 9.68% |
Fırtına - tuğba kiper |
15 | 48.39% |
Ilginç Bir An.. - ysf14 |
8 | 25.81% |
Ufkun Yanışı - KAPTANzst |
3 | 9.68% |
Parkta Akşam - mbilen |
2 | 6.45% |
Oy Verenler: 31. Bu ankete oy veremezsiniz |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Gökyüzü [Ocak 2013]
Ocak ayı yarışma konumuz: Gökyüzü Bu yarışmaya en fazla 2 fotoğrafla katılabilirsiniz. Fotoğraflarınızı galerideki Bu Ayın Yarışması: Gökyüzü [Ocak 2013] bölümüne ekleyebilirsiniz. Fotoğraf göndermeden önce mutlaka okuyunuz. agaclar.net yarışma kuralları |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
Bu fotoğraf daha önce hangi bölümdeydi, merak ettim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafınızın şimdiki yeri (yarışmalar) daha uygun. Benzer durumlarda fotoğrafın galeride eklendiği bölüme olan uygunluğu ve o bölüme katkısı kriter olmalı. Mesela anıt ağaçlar bölümüne eklediğiniz bir anıt ağaç fotoğrafını, sonbahar konulu bir yarışmaya taşımayı tercih etmeyiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Ocak ayı yarışma sonucu aşağıdaki gibidir. Katılan arkadaşlara teşekkür ederiz. Oylarınızı bekliyoruz. ![]() mandalinci (tüm fotoğrafları) Masal Gibi ![]() tuğba kiper (tüm fotoğrafları) Fırtına ![]() ysf14 (tüm fotoğrafları) Ilginç Bir An.. ![]() KAPTANzst (tüm fotoğrafları) Ufkun Yanışı ![]() mbilen (tüm fotoğrafları) Parkta Akşam |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Bütün fotoğraflar birbirinden güzel, tüm katılımcıları tebrik ederim. ![]() Fakat bana ters gelen, kişinin kendisine oy vermesi. Sonuçta ucunda ölüm yok ya. Sadece bu oylamada değil, zaman zaman oylamalarda görüyorum. Olmamalı diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sayın SDurul'a katılıyorum.Yarışmaya katılanların kendine oy vermemesi gerek.Bende ocak ayı yarışmasına katıldım ama kendime değil,sayın Tuğba Kiper'e oy verdim.Kazanmasına da çok sevindim.Çünkü hakediyordu.Saygılar. |
![]() |
![]() |
|
|