View Single Post
Eski 28-01-2008, 20:07   #49
Kudret Tezel
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-07-2007
Şehir: iSTANBUL
Mesajlar: 1,688
Hoşgeldiniz sayın Atomkkarınca,
Samimi söylemek lazımsa ben sıkıldığınızı düşünerek ara verdiğinizi zannettim oysa hayırlı bir iş içinmiş Allah kabul etsin hayırlı olsun, tekrar hoş geldiniz.
Mevsim itibarıyla arkadaşlarım konuya biraz uzaktan bakıyorlaşmış gibi geliyor bana oysa ocak ayı bitti birtek şubat var fide yetiştirmek istiyenlerin bir ay sonra hazırlıklarını tamamlamış ve tohumlarını dikmiş olmaları gerekiyor.Siz mini seranızda fide yetiştireceginizi söylüyorsunuz peki fideler yetiştiktensonra nasıl biryere dikeceksiniz nasıl bir sistem kuracaksınız. bunlar hazırmı, mayıs ayına kadar herşeyin tamamlanması gerekiyor.
gelelim besin eriyiklerine. Öncelikle nekadar bir eriyiğe ihtiyacınız olur onu bilmek gerekir veya bir miktarla başlanır sonra takfiye edilir bu konuda karar vermek lazım buda ekilecek kök sayısına bağlı öncelikle bunları değerlendirelim.
Benden randevu istiyorsunuz biryerde buluşalım diye ******* çok güzel olur.karşılıklı bilgi aktarımı mutlaka çok hızlı olur, tanışmış oluruz.bu konuyu yöneticilerin değerlendireceğini umuyorum. Diğer forum arkadaşları arasında böyle toplantıların yapıldığını biliyorum.
Birde bir başka forum sayfasından bahsediyorsunuz aslında bende o konuya sıcak bakıyorum. Bütün yazışmaları bir forumda yapsak yani herkez aynı sayfada yazsa ilk başlarda olduğu gibi ve birsüre sonra (daha önce yapıldığı gibi) mesela bir ay sonra gelen mesajlar konu başlıklarına göre dağıtılsa.Bu düşünce hakkında Sayın editörümüz Malina
ne der acaba.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön