Ali Bey. Size de afiyet olsun. Ama biryaştan sonra şeftali kebabı çok riskli.Senede bir defa yetiyor. O yüzden sizi çok takdir ettim.İnsan kendisine zararlı besinler karşısında iradesine hakim olmalı.
Gelelim katmere. O günlük sadece katmer yaptım. Ama geleneksel Türk aileleri dediğiniz gibi hamur işi yapılan günde hepsini yapıyorlardı. Bizimkiler de öyle. bir de el makarnamız ve el şehriyemiz vardı ben çocukken. Şimdi artık yapan kalmadı. Ben o makarna bullinin tadını da çok arıyorum.Biz neden böyle olduk Ali Bey?
Neden gelenek ve göreneklerimizi çocuklarımıza ve torunlarımıza taşıyamadık?
Ama size söz veriyorum birgün Onları da yapıp resmini olsun size ulaştıracağım.Kıbrısta görüşmek üzere.Torunu benim için koklayın.
|