View Single Post
Eski 28-01-2008, 13:55   #242
Remedios
Ağaçsever
 
Remedios's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-09-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 41
Merhaba,

Ahşap v.b. ev yapımı&restorasyonu konusunda Dijitürk MymAX 6. kanal'da Cumartesi ve Pazar günleri 11:30'DA Grand Designs isimli bir program yayınlanıyor. Seyretmenizi tavsiye ederim.

Selamlar ve Sevgiler

Not: Program içeriği; "Tasarım uzmanı Kevin McCloud, düşlerindeki evi inşa etmek isteyenlere rehberlik ediyor... Ve ortaya neler çıkıyor neler.

Düşlerinizdeki evi, kendinizin inşa edebileceğini söylesek... Hemen olmaz demeyin! "Grand Designs" ta tasarım uzmanı Kevin McCloud eşliğinde katılımcılar, hayallerindeki eve kavuşuyor... Tasarım alanında önde gelen isimlerden biri olan Kevin McCloud, "Grand Designs"ın hem yazarı hem de sunuculuğunu üstleniyor. Mimari ve tasarım eğitimi alan sunucu, lüks mülklere yaptığı mükemmel dış düzenlemelerle tanınıyor... Kevin, programında sıra dışı tasarım projelerini gerçekleştirmek için yola çıkanlara en iyi şekilde rehberlik ediyor; tavsiyelerde bulunuyor; bütçe, program ve pürüzler konusunda yardımcı oluyor... Siz de "Grand Designs" ile büyük tasarım projelerinin, pratik bir şekilde nasıl birer yaşam alanına dönüştürüldüklerini keşfedebilirsiniz."

Remedios Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön