View Single Post
Eski 09-01-2008, 12:36   #23
Ali H. ALI
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Hepimizin paylastigi ortak dusunce, bir guzellik olan agaclar. net dergisinin yayina devam etmesi. Derginin bu ay cikmamasina gosterdiginiz tepki bana umut verdi ve sanirim dergiye diger yazanlar ve dergiyi teknik olarak, emek verip hazirlayan arkadaslar da umutlanmistir.(cunku derginin yayin hayatina son vermesini kimse istemiyor.)

Arada kucuk aksakliklar olsa da, dergi bir avuc insanin ozverisi ile ancak bir yil cikabildi. Malina zaman zaman dergiye yazmak istiyen uyeler olur diye basliklar acti ama pek yazacak istekli uyeler olmadi. Oysa bu dergi hepimizindi ve herkes bir ucundan tutmaliydi.

Dergiye yazanlarin, belki birkac kisi disinda cogu amatordu, yani sizden bir farki yoktu yazanlarin. Cevrenize alici gozu ile bakarsaniz, yazabilecek o kadar cok ilginc konu bulursunuz ki buna siz de sasarsiniz.

Ornegin, yakinlarinizadan tanidiklarinizdan ozellikle doga ile hasir nesir olan bir sanat dali ile ugrasan, guzel insanlarla yapacaginiz soylesiler.

Dogada gordugunuz ve belkide daha once kimsenin farketmedigi, ilginc bir agac, bir hayvan, kus, kaya, ne bileyim dogadaki her guzel seyin guzelligi kaleminzle bircok kisiye ulasabilir.

Buyuk bir sehirde yasiyorsaniz ve belkide her gun yanindan gectiginiz yasli bir agaci konu yapabilirsiniz, agacin gecmisini arastirirken kim bilir ne ilginc hikayeler ogrenirsiniz ve bunu tum uyelerle dergide paylasirsiniz.

Ornekleri istedigimiz kadar cogaltabiliriz, yani yazmak isteyene istemedigi kadar malzeme var.

Bu baslik altinda yazan uyeler(aslinda tum agaclar.net uyeleri) umarim yazdiklariniz sadece burda kalmaz ve dergi icin de yazarsiniz ki dergi bircok uyenin yazacaklari ile hic zorlanmadan daha bircok yillar yayina devam eder.
Hepinize sevgiler.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Başa Dön