View Single Post
Eski 05-01-2008, 13:23   #41
bahçevan
-
 
Giriş Tarihi: 02-11-2007
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 44
Talking

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sukranayalp Mesajı Göster
Sn bahçevan, sanırım Emre Albayrak'ın yazmış olduğu isimlere itiraz ediyorsunuz. Bunu daha açık bir dille ve nedenleri ile yaparsanız daha anlaşılır olacaksınız.

Mandalinanın Silivri gibi bir yerde yetişemeyeceğini Emre bey de sayenizde öğrenmiş olacaktır. Ayrıca Emre beyin saymış olduğu bu bitkilerin asit topraklar istediği, Silivri topraklarının pH yönünden 7'nin üstünde değerler gösteren alkalen topraklar olduğu bizlerin gözünden kaçmaması gereken bir konudur.

Emre bey, bunları yazıyoruz diye alınmayın. Herzaman birbirimizden birşeyler öğreniyoruz.
sn sukranayalp ben burada sn Fundanın bahçesinde ki problemi için görmeden birşey diymeyeceğimi bahçenin resmini istemiştim.Sağolsun birkaç resim le isteğine uygun olan türleri belirttim.Ona önerdiğim türleri sn Fundanın bahçesine en uygun olan onun ihtiyacına cevep verecek türler.Saydığınız türler bahçe tasarımı yapılırken önerebileceğimiz türler.Onun problemi kışın denizden gelen rüzgara karşı etkilenmemesi hem komşusunun önünü kapatmamak hemde bahçesinin sınırını korumak.Yoksa sizde biliyorsunuzki bizim yaptığımız işlerde mekan görülür incelenir sonra tasarım yapılır.Uzaktan kumanda ile işler sağlıklı olmaz.İşi hisederek yapmak endoğrusu.ben merkezli değil pylaşımcı düşünceye sahibim.sizinle fikir alış verişi yapmaktan mutlu olurum.

bahçevan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön