View Single Post
Eski 15-12-2007, 09:50   #38
Kudret Tezel
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-07-2007
Şehir: iSTANBUL
Mesajlar: 1,688
Nevsune Hanım, Bu malzemeler çok ekstrem olmayan, kimyasal malzemeler satan her yerde bulunabilecek malzemeler.Örneğin İstanbulda Eminönünüde kimyacılar çarşısında.

Mesele malzemeyi bulmak değil, mesele malzemeleri küçük ambalajlarda temin etmek. durum böyle olunca malzemeyi büyük ambalaj olarak alıp paylaşmak.

Böyle olursa fiatı çok düşeceği gibi ayni malzeme olması dolayısıyla çıkabilecek hataları düzeltmek, aynı eriyikleri hazırlayıp aynı dili konuşmak mümkün olacak, bunun içinde arkadaşların talepte bulunması, bir liste hazırlanarak ne civarda bir malzeme gerektiği saptanmak zorunda.

Ama dünkü mesajlardan anlıyorumki bu sistemi daha amatörce düşünüp daha basite indirgememiz lazım, kimse teferruatla uğramak istemiyor gibi geliyor
bana. Bir de malzemelerin adreslere postalanması konusu var en önemlisi.Zira kargo şirketleri sıvı malzeme taşımıyor. Öncelikle bu konuya çare bulmak lazım, diğer tarafı hiç düşünmeyin.

Henüz vaktimiz var, bu konuyu halledim, çünki iz element dediğimiz gurubun hazır sıvılar halinde dağılmak mecburiyeti var, bu konu ile ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön