View Single Post
Eski 14-12-2007, 17:01   #36
Kudret Tezel
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-07-2007
Şehir: iSTANBUL
Mesajlar: 1,688
Sayın denizakvaryumu,Söylediklerinizde haklısınız. işin matematiği insanları yıldırmış olabilir, herkesi olmasa da birkısmının hevesini kıracağı muhakkak,ama alternatifleri sunmak zorunda değil miyiz?

Alternatifleri sunarken de olayı anlatmak, tanıtmak,bilgilendirmek lazım değil mi. Yoksa al bu şişeleri ikisini karıştır domatesini yetiştir. İşte sizin bahsettiğiniz linkler böyle yapmışlar, bunları hazırlayıp satıyorlar zaten, ama olayı bu kadar hafife almayın lütfen, en iyi gübreyi aldığınızda bile bilginiz yoksa başarıyı yakalıyamassınız.

Mesele içinde herşeyi olan toprağı takfiye etmek değil, TOPRAKSIZ tarım yapmak. Konu başlığımızda bu değil mi.Ben bu forumda takip eden kişilere topraksız tarımın nasıl yapılabileceğini akademik seviyede değil amatörce en basit düzeye indirgeyerek anlatmaya çalışıyorum.

Biraz derinden başlamış olabilirim, ama emin olun işin ruhu oralardan başlıyor. Zaman içinde daha basit alternatiflerde sunacağız gayemiz balkonda sebze yetiştirmek. Anlaşılmaz formüllerle kafa karıştırmak değil, balkon zevki tattırmak. Ben tattım çok güzel birşey.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön