View Single Post
Eski 03-12-2007, 15:58   #26
Kudret Tezel
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-07-2007
Şehir: iSTANBUL
Mesajlar: 1,688
Sevgili arkadaşlar, lütfen konuyu dağıtıp kısır, verimsiz münakaşalara döndürmeyelim. Tabiiki herkes konuyla ilgili her soruyu soracaktır, zaten bu konuyla ilgili soru hepimizi ilgilendiren sorudur. Sayın Selahattin Yılmaz'ın konuyu dağıtmayalımdan kastı bir arkadaşımızın "bu eriyikler zaten hazır olarak satılıyor neden uğraşıyoruz "lafı üzerineydi. Bizde amacımız sadece sebze yetiştirmek değil, besin eriyiklerini kendimiz hazırlıyarak işin ruhunu öğrenmek, demiştik. Şimdi tabii konumuzla ilgili akla gelen her soru sorulacaktır, soru hakkında fikri olan, bilgisi olan herkes de cevaplıyacaktır ki bilgilerimiz paylaştıkça büyüsün.

Sevgili Atom Karınca, gerçekten gözleminiz çok hoşuma gitti. Bitkinin boğum aralıkları dikkatinizi çekmiş, daha öncede ışık isteklerinden dolayı boylarının büyüdüğünü yazmıştınız.

Ben daha önce fide yetiştirmediğimi söylemiştim. Ancak azot fazlalığının boğum aralarını açtığını biliyorum, resimlerde gördüğünüz boğum aralıklarının normal mi, anormal mi olduğunu bu konuda deneyimi olan arkadaşlar açıklığa kavuştursun. Bu konuda Sn Selahattin Yılmaz arkadaşımızdanda bilgiler alalım.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön