View Single Post
Eski 07-11-2007, 12:07   #32
Vildan Sönmez
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
Sevgili Berduray

Platalis' e katılıyorum, hazırlık fotoğraflarınızı küçülterek forumdaki bu sayfaya yükleyebilirdiniz. Çalışmalarınızın son halini yarışma galerisinde bırakırdınız. Fazla fotoğraflarınızı da yönetim galeriden silerdi. Hatta bir fotoğraf altında buna benzer bir şey yazmıştınız. Keşke özel mesaj bölümünde yönetimden bu konuda yardım isteseydiniz. **** yönetim sizi forum da değil özel mesajla daha erken uyarsaydı.
Bu ay kızlarınızla birlikte bu kadar emek vermişken, şimdi kazandığınıza bile sevinemediniz. Eminim kızlara bunu farkettirmemişsinizdir.

Bizler bu sayfada ayın kazananlarını kutlardık hep.
Hep birlikte o moda geçelim ne dersiniz ?

Bu ay ayrıca emek sarfederek hazırlanan tüm katılımcı arkadaşları ve kazanan iki arkadaşımızı kutluyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Platalis Mesajı Göster
.

Yarışma bölümünde nesnenin önden arkadan, uzaktan yakından, hazırlık vs. görüntüleri ile kalabalık yapmak yerine en iyi gösteren görüntüyü eklemeniz daha etik. Diğer görüntüleri, yarışmayla alakası olmayan galerinin diğer bölümlerine eklersiniz ki merak eden gidip oradan bakar. Yarışmada sizin nesnenizin fotoğrafı yarışmalı, fotoğrafın versiyonları değil.

Bunlar benim fikirlerim, nacizane. Biliyorum ki cevap yetiştirenler olacaktır. Kimseye suçlama/ukalalık yapma/nasihat niyetinde değilim. Cevapları oku(ya)mazsam şimdiden laf yetiştireyim

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön