Konu: Tcm
View Single Post
Eski 10-11-2023, 09:56   #4
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Brad's atomic grape domates

@Renkli bahçem in de paylaşımı var, ancak 15 kişilik. Çok güzel domates, oraya yetişemeyen buradan alsın.

Yaylada bir anda başlayan mantar için bir kez sistemik ilaç attığımı söylemiştim. Nasılsa kırağı yağar kalan sağla bizimdir deyip devamını getirmedim. Oysa beklenen kırağı iki aydır yağmadı. Böyle olunca berkeley tie dye ve bulgar kırmızı başta olmak üzere arkadan hafize baliç pembesinde fireler başladı. Oysa blue beauty ve brad's atomic grape domateslerde tık yok, dim dik ayaktalar.

Sırık cins, baş parmak büyüklüğünde meyveler rengarenk... Renklerin arasında sarımsı bi şeyler gördüğünüzde biraz da mıncıklayıp yumuşaklığı hissettiniz mi anlayın ki yutma zamanı gelmiştir. Son iki haftadır sırf bu güzelliği yiyebilmek için çoğu öğle yemeğini çökelek - zeytinyağı ile yapıyorum.

Tat olarak berkeley tie dye ile blue beauty arasında diyebilirim. Denk gelen herkese tattırdık. Beğenmeyen çıkmadı. Bence her bahçede mutlaka olması gerek.

Name:  bb & atomic 2023.jpg
Views: 408
Size:  77.2 KB

Name:  bb atomic iç 2023.jpg
Views: 428
Size:  71.6 KB

Alt resimde sağdaki, orta resimde ise ortadaki armudumsu arkadaşlar indigo soyadını unuttum çeşidi, karıştırmayalım.

Name:  bb atomic yakın 2023.jpg
Views: 423
Size:  55.8 KB

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön