View Single Post
Eski 24-02-2023, 04:15   #168
Mehmet89
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 23-09-2017
Şehir: izmir
Mesajlar: 29
Şimdiye kadar e fidancı, fidandeposu, fidanistanbul ve fidandiyarım gibi sitelerden alışveriş yaptım. Hepsinin kötü yanları vardı. İçlerinde en iyisi fidandeposu ama onlarda biraz bozdu.

Kutulaması çok iyi ancak fidanlar biraz küçük. Ayrıca mevlana kayısısı aldım birkaç kere farklı gövde rengindeydiler. Zaten anlamazlar diye farklı fidan mı gönderdiler onu düşündüm. Kargolaması gerçekten hızlı. Bir de sitelerinde yorumlar kısmında beğenmediklerini yayınlamıyorlar. Mesela ben şekerpare kayısısına küçük meyveli mi büyük meyveli olanı mı belli değil dedim yayınlanmadı. Ürüne mi hakaret ettim? Bu kayısının küçüğü harika oluyor büyüğü değil. Onunda özelliği o. Madem anacına kadar seçtiriyorsun cinsini de tam yazarsın.

Fidanistanbuldan genel olarak memnun kaldım. Tek hataları açık kök fidanı saksıya koymuşlar satıyorlar. Tutmuş tüplü fidan sanıyorsun ama açık kök o. Ne olacağı belli değil.

E-fidancım da çeşit çok ama minicik fidanı ne yapayım? Zaten tutmadılar. Fidanları bahçede kayboldu. Fidan tutsa 3 senede anca birşeye benzer. Almam o siteden.

Fidandiyarım geçen sene ucuz ve izmirin fidan üretim yeri ödemişten diye aldım ama pişman oldum. Hem küçük, cılız fidanlar gönderdiler hem de üzerine elma, erik yazmış geçmiş cinsi nedir yazmamış. Kargolaması da kötüydü.

Mehmet89 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön