View Single Post
Eski 03-09-2021, 21:05   #769
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,524
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yardimcierhan Mesajı Göster
Sevgi abla, çok geçmiş olsun. Umarım her şey yolundadır. Sevgiler. ��❤
Çok teşekkür ederim, bizim açımızdan herşey yolunda. Uzun süredir yazayım diyorum, bir türlü olmadı. Fotoğraf sorununu çözdük, bu sefer de makınanın pilleri değişecek, almayı ihmal ediyoruz.



Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili Sevgi Durul'un kaktüslerini gördükçe acaba ben de bulaşsam mı diyorken aniden vaz geçiyorum " başına iş alma Güler" diyorum. Böyle güzellikleri arkadaşların sayfalarında seyretmek daha güzel diye kendimi avutuyorum.

Ellerine sağlık Sevgi'ciğim.
Sevgili Güler, ama kendinize haksızlık ediyorsunuz. En güzel kaktüslerden olan atlaslar rengârenk sizde. Eee daha ne olsun. Bence elinizden kurtulmaz.

Çok teşekkür ederim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Gozde26 Mesajı Göster
Merhaba sevgi hanım çiçekleriniz çok güzel. Bayılarak takip ediyorum büyümelerini. Bana 3 yıl önce çelik paketi göndermiştiniz pek çoğunu buyutebildim ancak kalp kalbe karşı tuğlu serpevrium.lar tesbih çiçeği kaybettigime en uzulduklerimden. Bahar geldi eğer çiçeklerinizden çelik alırsanız bana göndermenizi çok isterim tekrar. Bende bı kaç güzel tür edindim yoksa size de göndermek isterim. Dogudayim görev nedeniyle ve böyle güzel türlere erişme imkanım kisitli oluyor. Severek takip ediyorum sizi teşekkür ederim sayenizde büyüttüğum çiçeklerim için sağolun.

Merhaba,

Pandemi başlayalı dağıtım yapmadım. Bazen kargolar geri geldi, çift kargo ücreti ödedim, bazen de istekte bulunanlar ellerine geçtiğinde haber bile vermediler. Bu yüzden çok isteyenler için böyle bir başlık açtım. Dilerseniz inceleyin.


Fotoğraf makinası işlevliyken çektiğim bir kaç fotoğraf. Sanırım Mayıs ayından.

Name:  atlas.jpg
Views: 481
Size:  64.6 KB

Name:  atlas1.jpg
Views: 455
Size:  27.0 KB

Name:  atlas2.jpg
Views: 468
Size:  26.9 KB

Name:  gasteria.jpg
Views: 485
Size:  65.1 KB

Name:  gasteria1.jpg
Views: 471
Size:  53.0 KB

Bunların dışında pek çok bitki, kaktüs sukulent katıldı bitki ailemize. Bazı kayıplarım da oldu. Örnegin, iki sene sağ salim baktığım ve sürekli yavrulayan lithopsumu kaybettim. Euphorbia obesa da ona keza.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön