View Single Post
Eski 12-08-2021, 20:29   #9372
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
İyi akşamlar sevgili arkadaşlar, internet problemi yaşadığım için uzun bir süre Foruma giremedim. Sizlerle yazışmayı da paylaşımda bulunmayı da çok özledim. Beni merak eden mesajlarınızı okumak, telefonla aramanız da duygulandırdı beni, hepinize teşekkür ederim.
Şükürler olsun Oğuz'un da benim de sağlığımız iyi, pandemi yüzünden kapandık Manyas'a ama pek şikayetçi olmadık tek üzüntümüz çocukları, torunları, eşi dostu özlemek oldu.
Şimdi bir nebze atlattık ama memleketimizin içinde bulunduğu durum çok can sıkıcı, neşemiz de yok moralimiz de, inşallah bunları da hayırlı bir şekilde atlatırız.

Eee sizler nasılsınız, bahçelerinizde durum nasıl?
Bizde bu sene hiç kayısı, badem olmadı, bol bol vişne ve erik yedik. kirazları bu sene de kuşlar bitirdi.
Marullarımız güzel oldu, biber ve salatalıklar da fena değildi ama pembe domatesler her sene olduğu kadar güzel olmadı, Oğuz bayağı hüsrana uğradı. Sevgili bahcedenn'in gönderdiği fasulyeler çok güzel oldu hâlâ pıtır pıtır döküyor.
Kabakları da hâlâ yiyoruz, yemekle de kalmıyoruz sağ olsun malina kabaklardan harikalar yaratıp bizlere sürprizler yapıyor.
Malina ve Paris'te yaşayan kızı ve torunu Rüzgâr misafirimiz oldular. Rüzgâr bayağı büyümüş, çok güzel Türkçe anlıyor ama her şeye Fransızca cevap verdiği için anlaşmamız zor oluyor, çok sıkıştı mı hemen annesinden yardım alıyor.
Bütün gün bahçede koşuşturuyor, çim alan sulanırken kendini fıskıyelerin içine atıyor, çığlık çığlığa su savaşları yapıyoruz.
Beraberce balon şişirip, salıncakları süslediğimizde çok mutlu oluyor, " neyi kutluyoruz " diye soruyor.

Sabah balkondaki çiçekleri Rüzgâr suluyor.

Name:  IMG_7465 - Kopya (600 x 450).jpg
Views: 440
Size:  43.4 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön