View Single Post
Eski 18-05-2021, 22:22   #199
Gozde26
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 14-12-2017
Şehir: Eskisehir Bingöl
Mesajlar: 55
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aea Mesajı Göster
Herkese merhaba, annemin gözbebeği 180cm civarında boyu olan 10-12 yıllık süt ağacı hastalandı ve galiba kaybediyoruz. Hastalığın ne olduğunu, çözüm yollarını araştırırken bu siteyle tanıştım. Bu başlıktaki tüm mesajları okudum ve bu siteyi çok sevdim.
Uzun yıllardır yeri değişmeyen süt ağacımız sağlıklı büyürken son aylarda büyümesi durdu, dik duran dalları cansızlaştı ve her biri farklı yönlere doğru eğilmeye başladı. Yapraklar yaz ortasında dökülmeye başladı. Bence hastalığın en önemli belirtisi üzerinde siyah kabarık benekler çoğalmaya başladı. Dıştan değil de içten gibi. Anlattıklarımı görsellerden de görebilirsiniz bu muhteşem canlıyı nasıl kurtarabiliriz. Önerileriniz, tecrübeleriniz benim için çok değerli olacak.
Umarım cevap veren olur da kurtarılır bu güzellik. Ne yazık ki sitede hiç cevap verilmiyor yorum yapılmıyor. Aslında pandemi döneminde çiçek tarla bitkiye ilgi arttı ama site hiç eskisi gibi değil. Keşke eski halinde tanimis olsaydınız siteyi daha çok severdiniz eminim. Sevgiler

Gozde26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön