View Single Post
Eski 15-01-2021, 21:42   #8
_violet
Ağaç Dostu
 
_violet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-09-2017
Şehir: Samsun
Mesajlar: 123
Etkinlikten tohum talep eden kişiler kargo ücretini etkinliğin en başından ödesinler , örneğin o yıl ortalama bir zarf gönderi ücreti 25 tl ise belirlenen ücret en azından 30 tl olabilir , tohum talep edenler lojistik merkezine adreslerini bildirirken belirlenen bir ibana bu ücreti yatırdıklarına dair dekontu da göndersinler.
Kargoları gönderen kişiye ücret topluca aktarılır, gönderici ödemeli olacak şekilde kargolar gönderilmiş olur.

iyi niyetli düşünmek istiyorum, olası bir ihtimal şu olabilir,
ben ilk defa katılıyorum bu yıl etkinliğe , herhalde etkinliği son anda yakaladım, tohumları talep ettim , bir yandan okudum kuralları şartları vb. , sonra tohum paylaşacaklar tohumları göndersin falan derken tohumlar yola çıktı dendi. ben gerçekten inanamadım, şaka gibi çok hızlı gelişti her şey . yani şöyle bir iki hafta siteye girmemiş olsam tohumların gönderildiğinden haberim dahi olmazdı ( Ama takvim denen birşey var ve tıkır tıkır işledi ) bu bir mazeret olamaz.
.bazı kuryeler gerçekten ilgisiz oluyor neden bilmiyorum. çalıştığım için çok kargo gelir bana , inanın bazıları kargonuzu getirdik sizi bulamadık notunu dahi bırakmıyor . arama zahmetinde de bulunmuyor . daha 3 ay önce bir tane kargom bu şekilde bana ulaşmadı ,ben en sonunda şubeye gittim sordum dedim kargom nerede ,3 gün beklemiş geri gönderilmiş dedi ki o gün daha 3. gün olmasına rağmen.

Bu yıl ilk defa tohum talebinde bulunan biri olarak süreçte hiçbir katkım yok gibi hissediyorum ( afedersiniz hiç emek vermeden bir hazine sahibi olmuş gibi , daha önceki yıllarda para toplanmış giderler için. Para toplama en başında olabilir baştan belli bir miktar konulur 30 tl-40 tl gibi , artan para da kasaya aktarılır .
Şuan giderler için de katkıda bulunmak isterim .


Tohumu talep edip kargosunu almayan da en az 5 yıl etkinliğe katılamasın .

_violet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön