View Single Post
Eski 04-12-2020, 10:05   #271
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,865
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Meraklıdr Mesajı Göster
Sevgili TCM geçen sene de imdadıma siz yetişmiştiniz (painted mountain mısır ile), ben de yüzünüzü kara çıkarmadım, aldığım tohumu çoğaltıp bu yıl paylaşıma sundum. Teşekkür ediyorum , bu yıl da umarım yetiştirip paylaşma şansım olur. Dikkatimi çeken birşey var sanırım bazı tohumlar bir ara moda olup sonra unutuluyor çok beğenilmeyen tohumlar mı acaba diyeceğim ama buena mulata özelinde pek mantıklı gelmiyor çünkü rengi tadı (acısı) çok güzel bir biber, sadece biraz nazlı sanki . Selamlar tekrar teşekkürler.
Deontolojik olmalı.

Daha önce de yazdım, bahçede ne kadar çok çeşit her açıdan o kadar sıkıntı. Mümkün olduğunca beğenilen çeşitler tespit edilip sayı azaltılmalı. Tabi herkesin damak tadı, beklentisi farklı.

Üzerimize düşeni yapabilsek bu etkinlik sanırım yere göğe sığmaz hacim olarak. Kendi adıma yapmaya çalışıyorum ama patlıcanlardan nedense tohum alamıyorum, nasıl bir kabiliyetsizliktir bilemedim. Biberler zaten çaprazlaştı tamamen iptal. Bir kaç çeşit domates vardı etkinlikten aldığımız biri düzgün olmadı (çeri fahrenheit ve bir İtalyan türü) diğerlerini de pek sevmedik, big chef pek BİG değildi mesela.

TCM Çevrimdışı   Başa Dön