View Single Post
Eski 11-07-2020, 19:12   #178
Kemal-ank
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 11-07-2020
Şehir: Ankara
Mesajlar: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Robinson Crusoe Mesajı Göster
Ben de internetteki fahiş fiyatları görünce kendilerine web sitelerinden yazmıştım. Bugün ilacı Verim firmasının Beyoğlu'ndaki yerlerinden aldım.

İleride fiyatta değişiklik olabileceği için kafa karışıklığı yaratmak istemem ama bugün itibarıyla 400 lira nakit ödeme ile aldım, POS cihazıları yok. Fatura kesiyorlar. Ürün artık bidonda değil şişede satılıyor.

Eklenti 709712


Ayaküstü biraz sohbet etme şansımız oldu. Korona sebebiyle sanırım tedarik zorlaşıyor, firma 2.5 litrelik şişelerde satışa başlayabilir dediler. Yani internette küçük şişelere koyan ya da pet şişede satanlara mecbur kalacağız gibi yakın bir zamanda.

Üzerinde son kullanma tarihi 2022 görünüyor, aldığım ürün 2020 Nisan ürünü yani yeni sayılır. Ancak daha uzun süreler kullanılabileceği hem burada yazılmış, hem kısa sohbetimizde laf arasında geçti.

Neem ağacının Türkiye'de yetişip yetişemeyeceğini sordum. Denemişler, olmamış. Bizdeki şartlar uygun değil bu ağaç için, mecburen ithal edeceğiz yani.

Ben pire için yorganı yakmış oldum, ama çok geç kaldığım için bitkilerimdeki bitleri öyle kürdanla temizleme falan imkansızdı. Sanırım 400 sene falan yetecek ilacı almış oldum bu bahaneyle

İnternette araştırdığımda en doğal ve zararsız çözüm bu ilaç gibi geldi. İlk uygulamayı yaptım, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur bitkilerim.
Kardeş kaç litre aldın sen.16 litrelik bir pompaya 50 ml koyarsak bu ilaç nasıl yeticek evin yolunu bulamayız.sadece birkez mi kullancaz bahçede

Kemal-ank Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön