View Single Post
Eski 01-10-2007, 20:55   #101
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
Çalışma günümüz yaklaşıyor. Bu güne kadar çalışmaya fidanla katılacak arkadaşımız on kişi.
Diğer arkadaşlarımız izleyici olacaklar.
Bonsaisan'ın anlatacakları dışında asıl çalışmamız telleme olacak. Biliyorsunuz önceden çalışmamızın ücretsiz olduğunu konuştuk, fakat biraz harcamalarımız olacak. Herhangi bir yanlışlık olmaması için, gerekli olan, işimize yarayacak teli ben topluca alacağım, toplantı günü harcanmalarımızı paylaşırız.
Bakırın kilosu yirmi lira. Bonsaisan'la toplam yüz liralık tel almamız gerektiğini düşündük.(Üç değişik kalınlıkta) çalışma sırasında çay kahve içeriz, bir de ona masrafımız olursa, kabaca yüz yüzelli lira civarı bir ortak giderimiz olur. O gün aramızda paylaşırız harcamamızı.
Bir kaç malzemeyle gelmekte yarar olacak. Pense, makas gibi. Bunlar kişisel olarak sonra da elinizin altında olması gereken malzemeler.
Onlar hakkında da örnekler göstereceğiz .

Akılna soru gelen arkadaşlar varsa bekliyorum.

Arabayla gelmek isteyenler için; Bina yaya yolu üzerinde. Talatpaşa bulvarından, Alsancak garı yönünden gelinince, Kıbrıs şehitlerinden hemen önce, Vakıfbank sokağından girip, binanın elli metre yakınına kadar gelebilirsiniz, fakat park sorunu çok büyük sorun.
Birden fazla ağaçla gelmek isteyen arkadaşlara, tek fidanla gelmelerinin daha uygun olacağını belirteyim.

Bir de ön çalışma yapmalısınız. Bonsaisan bir örnekle açıklayacak konuyu. Fidanınızı nasıl şekillendirmeyi düşündüğünüze dair kabaca bir çizim çok faydalı olacak.

Afişlerimiz hazır. Ben yavaş yavaş asmaya başlıyorum.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön