View Single Post
Eski 23-01-2020, 11:28   #1048
poa
Yeni Üye
 
poa's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-01-2020
Şehir: izmir
Mesajlar: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi au4 Mesajı Göster
Merhaba,
Çimlerinde ilginç bir problemi araştırırken bu foruma denk geldim ve üye olmaya karar verdim. Çok güzel yazılar gördüm herkesin eline sağlık.
Problemim şu: 2 hafta önce çimlerimin üzerinde sanki üzerinde uzun bir süre hortum bırakmışım gibi izler oluşmaya başladı ve 2-3 gün sonra oradaki çimlerim kurudu. Daha önceki sayfalarda bu konu açılmış ama bir cevap verilmemiş veya ben göremedim. Yan bahçemde de çim var ve orada da aynı izler oluşmuş durumda. Toprakta bir kabarma yok. Danaburnu yok. Sanki çimin üzerinde bir şeyler gezinmiş gibi duruyor ama çok çabuk kurudular. Ben devamlı üzerinde geziniyorum hiç bir şey olmuyor. O yüzden üzerinde bir şey gezinmesi ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Yanımda resim yok. Çekip daha sonra yükleyebilirim.
Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
Merhaba, anlattığınız durum için fotoğraf görmekte fayda var. Yakın çekim kök boğazını görebileceğimiz ve uzak çekim bahsettiğiniz hortum benzeri izi fark edebileceğimiz fotoğraflar tanı koymak için iyi olacaktır, şu an ki aşamada fungal hastalık olduğunu düşünsem de kış mevsimi fungal için aktif bir dönem değildir.

poa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön