View Single Post
Eski 16-11-2019, 23:09   #173
Flοroplus
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 16-11-2019
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Çoğrafya Mesajı Göster
S.A bende foruma yeni kayıt oldum. ama paylaşılan metinlerin hiç birinden bişey anlamadım. Okulda bıktık çoğrafya dersinden burdada karşıma çıktı. çok karışık teknik şeyler yerine sade şeyler paylaşsanızda bizde nasiplensek olmazmı abiler ablalarım Yani türkiyede hindistan çevizi varmı yokmu, bir aydır foruma taktım kafayı çözemedim. Dün akşam ustabaşına olayı özet geçtim, işine bak lan lak lak etme dedi Biraz daha zorlayınca. otosunu tamir ettiren abi bizi duymuş. gel sana bir hıkaye anlatayım ozaman cevabı kendin bulursun dedi.

Hıkaye: Bir gür sakallı hacı amca varmış, mahallenin en iri sakallısıymış bu, neyse bir gün yeni yetme veletlerden biri gelmiş, haçı amca demiş, bende büyünce sakal bırakacağım, ama aklıma bişey takılıyor, sen gece yatarken sakalını yorganın altınamı koyuyorsun yoksa üstünemi bırakıyorsun demiş. Haçı şaşırmış, bilmem evlat demiş, hiç dikkat etmedim demiş, ama bu gece bakarım nereye koyduğuma, yarın olunca sana haber veririm demiş. Neyse herkes yoluna. Haçı gece olmuş girmiş yatağa, veletin sorduğu sual aklına gelmiş, sakalı yorganın altına mı koycak yoksa üstünemi koycak?

Neyse bizim haçı sakalı yorganın altına koymuş olmamış, üstüne koymuş yine olmamış, bu kısır döngü telaşı sabaha kadar sürmüş gitmiş, derken artık seher vakti ezanlar okunası olmuşki, haçı canından bezmiş, 40 yıllık sakalı dibinden sıyırmış atmış )

Sonra ertesi gün veledi zinayla karşılaşmışlar, çocuk tam cevabı alacağım diye beklerken, haçı demiş, lan p..ç sakalınında yorganında seninde...... biiip.... Ulan demiş senin yüzünden sakaldan olduk.

Benim gibi ucube geldi, şimdi ağaçlar forumu kapatmasınlar ))
İyi niyetinizi anlıyorum, ancak ayağınızın tozu ile gelip, argo masallarla forumun usulünü bozmasanız iyi edersiniz. Umarım eleştirimi makûl karşılarsınız, dikkat çekme çabalarınız çok abartılı. Hem teknik bilgiye alerjiniz var, hemde bu denli meraklısınız. Madem forumu beğenmiyorsunuz, araştırmalarınızı daha genişletme olanağınız mevcut, buyrun bu taraftan alalım sizi ➤ ' https://scholar.google.co.uk// '


Düzenleyen Flοroplus : 16-11-2019 saat 23:15 Neden: https://scholar.google.co.uk
Flοroplus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön