View Single Post
Eski 04-10-2019, 22:01   #152
aigneis
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-04-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 80
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kalemkağıt Mesajı Göster
fidanistanbul.com Osmanlı çileği diye bana bambaşka fideler gönderdiler. Ulaşıp bu gönderdikleriniz Osmanlı çileği değil dediğimde tek yaptıkları hayır öyle demek oldu. Oysa fide meyve vermiş, çilek gözümün önünde yani. Benim için sinir bozucu olan bu inkar hali oldu. Bu sene üreticiden aldık biz de ,karışıklık olmuş falan dese kabulüm.
zengarden.com Fide ve soğan alışverişlerimden memnunum. Doğru bitkileri gönderiyorlar.Onlarda ki sorun size gönderilecek bitkinin görselini koymamaları. Ve de tohumlarında çimlenme olmuyor. fideleri özenli paketlerler kargoda sorun yaşamazsınız
Esflora Online - Sıradışı bitkiler memnun olduğum bir site fiyatlar biraz yukarıda seyrediyor. alacağınız fidenin fidanın fotoğraflarını görebiliyorsunuz. Gönderdiklerinin toprağını çok çok iyi temizleyip dikim yapmak gerekiyor saksı için. Bana gelenlerde müthiş bir canlı hayat vardı. Sayelerinde ilk defa gördüğüm böcekler sümüklüler oldu..
ben de esfloraonline’dan 500 tl karşılığında 8 fide aldım. çok cılız ve yaprakları böcekler tarafından tamamen yenmiş olarak geldi. Yetkili bayan da telefonda son derece asabi bir şekilde fidelerini savundu. Yinede dikip denemek istiyorum. Ama bir daha almam.

Güncelleme: Sonrasında yazıştık. Bu defa daha ılımlı bir şekilde bilgi verdiler. Fidelerin hasta olmadıklarına ikna oldum. Dikip denemeye karar verdim.


Düzenleyen aigneis : 08-10-2019 saat 06:35
aigneis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön