View Single Post
Eski 04-08-2019, 22:58   #3
yavuz_izmit
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 21-02-2013
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 6
damak tadı açısından yoğurdun katı olmasını istiyorum.
sütü kaynatınca besin değerinin düştüğünü düşünüyorum. kaynatmadan suyu uzaklaştırmanın tek yolu vakum altında düşük ısıda kaynatmak.
5 kutu ilaç 300 tl. ilaçlardan doğrudan yoğurt yaparsam ciddi masraf çıkar. o yüzden önce ilacı sütte çoğaltıp buz kalıpları şeklinde saklıyorum.
ayrıca açıkta süt almaya karşıyım çünkü vahşi kapitalist süt endüstrisine köylüden 10 kat fazla güveniyorum.

yavuz_izmit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön