Konu: TCM / bahçe
View Single Post
Eski 23-07-2019, 14:10   #1297
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,865
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi g.c. Mesajı Göster
Hocam başta sizin nüktelerinizden biri olduğunu düşündüm ama "bu devletin doktorlarından biri bu araçlara binmeyecekse kim binecek sonradan görme müteahhitler mi" diye düşündüm. Biniyorsa da kazasız belasız binsin, gözü olanında gözü çıksın dedim kendi kendime.
Ömürler görün, sizin gibi insanları devletimizin başında görmek isteriz, bu yazdıklarınızı meslektaşlarıma gösterdiğimde emin olun ki onlar da arkanızda lüzum halinde yanınızda olacaklardır.

Devletimizin hiç bir memuru (HİÇ BİR) yüksek düzeyde bürokratlar da dahil normal şartlar altında trilyonluk arabalara binemez. Özelde çalışan doktorlar 10-15 yıl önce kazanabilirdi, ama şimdi o da çok zor, tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Konu hakkında saatlerce karşılıklı oturup konuşabiliriz, eski sistem, yeni sistem, doktor-hasta açısından neydi ne oldu, hangisi iyiydi vs. ama yeri benim bahçem değil, bahçemi siyasete alet etmeyelim

Bizim BMW - Mercedes olayı nereden çıktı peki;

Son resimlerimde benim 2014 model honda civic sedan ın minik parçalarının çıktığını gördüm. Karga yavrusunu 'pamuğum' diye severmiş misali aynı BMW namıssız Sonra da önceki gün bizim arkadaşın X6 sında 'trafikte çile' konulu 'selfi'si aklıma geldi. Ama kendinden çok arabanın armasını, ekranını falan çekmiş cavur. Ben de matah bir arabamız yok ama millet yanlış anlar belki, 'çiçeği sebzeyi çekeceğine arabanı mı çektin' düşünmesin diye ilk yazıyı yazdım. Ne bileyim inanacağınızı Bunun üzerine 'artık buna da kimse inanmaz' diye mercedes maybach aldım ben de.

@ Dutlubahçe de, aşırı zenginliğime inananlardan olacak ki, vergi memuru gibi nereden çıktı maybach diye soruyor haklı olarak Mercedesi bilirdik te o modelini bilmezdik biz de. Meclisimizde kim bindi çok merak ediliyordu bir kaç yıl önce, hangi cemaat şeyhleri saf müridlerinin arasından bu arabalarla geçti duymadınız mı. O kadarını da siz araştırın artık, bir ton param varken sizle mi uğraşacam..

'Gada' sını aldığım, ömürler göresice sevgili @g.c. 3 trilyonluk araba binen adam 20 liralık cocopeat, 5 liralık kumla çim ekecem diye uğraşır mı, verir parasını yaptırır geçer. Forumda ne işi olur, domatesin mantarı, kamyon tekerinden tandırı ile mi uğraşır. Güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim, nasipse kiralık ev için önümüzdeki ay oradayız, malum oğlum Manisa da okuyor, buralardan istediğin bir şey olursa emret, yoksa ekşi mayalı ekmek yapıp getirecem sadece ona göre. Bu arada evin tepesinde helikopter pisti de olsun, bizim oğlan çok istedi kıramadık.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön