Konu: Ahşap Evler
View Single Post
Eski 16-06-2019, 13:30   #35
MasifEv
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-04-2019
Şehir: ankara
Mesajlar: 39
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi weysel.83 Mesajı Göster
İlginiz icin teşekkürler. Arsa Beykoz'da ve imar durumu yok. Onun için beton atma imkanım yok. Hatta mümkün olsa tekerlekli bir yapı daha çok işimi görür. Sizin sitenizdeki modeller haricinde tavsiye edebileceğiniz **** yapabileceğiniz bir yapı örneği var mı?
Sayın weysel.83 , tekerlekli yapılar karavan ruhsatı yoksa diğer yapılarla yasal olarak aynı statüde, bir de bizim yapılarımız oldukça ağır en ufak modelimiz 3.5 ton civarında bu hazır evlerde 8-9 tona kadar model boyutuna göre çıkıyor bunu taşıyabilecek şaşi bile bizim evlerin fiyatının %50sine denk geliyor.

Orion ve orion 50 için ahşap taşıma sistemini ilk başta düşünmemiştik, cünkü ahşap taşıma sisteminin subasmanla yakın maliyetli olması ilk amacımızdı, şimdi piyasa talepleri doğrultusunda tek faktörün subasman maliyeti olmadıgını algıladık, bu modeller için ahşap taşıma sistemini ne kadara sağlıklı olarak yapabiliriz çalışmasına başladık, mühendis arkadaş statik çalışmalarını yapıyor sanıyorum haftaya bazı veriler paylaşılacak ölçüye gelir.


Düzenleyen MasifEv : 16-06-2019 saat 13:34 Neden: imla
MasifEv Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön