Konu: Ahşap Evler
View Single Post
Eski 18-05-2019, 13:02   #24
MasifEv
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-04-2019
Şehir: ankara
Mesajlar: 39
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Asya'm Mesajı Göster
yapılarınız gerçekten hoş görünüyor. Didim bölgesinde 2 katlı villa yapma planımız var. Normal betonarme olarak 120 metrekareden 240 metrekarelik bir yapı sığıyor. Sizde bu şekilde bir çalışma mevcut mu yaklaşık maliyet nedir acaba. teşekkürler.
Sayın Asya'm,

Bu boyutlarda bir yapı için, daha önce başka yere yapılmış projeler yerine , çevreye, doğal ortama ve sizin ihtiyaçlarınıza göre yapılacak bir proje daha güzel ve verimli olur.

Özel projelerde m2 1500-2000 tl arası projenin yapısına kullanılacak malzemelere ve standart paketin dışında yükleneceğimiz işlere göre fiyatlandırıyoruz.

Şartlar uygunsa taş, ahşap karışımı veya kısmı antik tuğla bir bina tercih edilebilir.

En uygun fiyatlı yapıyı yaparız diyemem ama parmakla gösterilecek kadar ilgi çeken ve torunlarınıza bırakabileceğiniz bir yapı çıkartabiliriz.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hosseda Mesajı Göster
çatıdaki saç levhalar yerine ağaç çalışılamazmıydı ? veyahutta kiremit ?
Sayın Hosseda ,

Ağaç kullanmak bir çok sorun çıkartırdı, kütük ile yapılsaydı maliyet uçardı, gerçi görüntü şahane olurdu ama bir kaç yılda bir yüzey tadilatları gerektirirdi.
Kiremit kullansaydık hem işçilik çok olur hem de bu malzemeye göre tadilat ihtiyacı çok daha kısa sürede ortaya çıkardı, müşterinin bütçesi müsaade etseydi kiremit görünümlü başka çözümlere gidilebilirdi,
Metal trapez ,taş yünü ve membran dan oluşan panel kullandık Sayın TCM'nin tahmin ettiği üzere , bu suanki çatı seçenekleri arasında yalıtım , ekonomi ve uzun ömürlülük olarak bakıldığında en başarılı ürün, görsel olarak beğenmemiş olabilirsiniz , buna tabii ki saygı duyarız.


Düzenleyen MasifEv : 18-05-2019 saat 16:54 Neden: ek bilgi
MasifEv Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön