Konu: Ahşap Evler
View Single Post
Eski 29-04-2019, 16:22   #10
MasifEv
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-04-2019
Şehir: ankara
Mesajlar: 39
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Çok sağolun, ayrıntılı ama derli toplu çok güzel açıklamışsınız.

Siz sağolun, yine aklınıza bir soru takılırsa her zaman yardımcı olmaya çalışırım, yolunuz düşerse beklerim Ankara'da örnek yapımızda bir çay ikram edelim.

Güzel bir ahşap binanın maliyeti betonarmeyi geçiyor. Ancak kendimce daha önce edindiğim bilgilere göre depreme karşı dayanıklılığı başta olmak üzere pek çok artısı var. Hele ahşabın kendine has dokusu, kokusu ve doğallığı işin içine girince olay çok daha güzelleşiyor.
Zaten bakanlık tarafından verilen emsal fiyatlarda bile hem lüks hem 1.sınıf inşaat için betonarme fiyatları her zaman ahşap yapıdan uygundur.

Betonarme ev büyüdükçe fiyat avantajı yakalar ufaldıkça m2 fiyatı artar çünkü sadece taşıyıcı sistemi betondur geri kalanı tugla duvardır.

Bizim su an fiyat avantajı sunabildiğimiz aralık 20-70m2 buralarda yapılan işe göre fiyatımız gerçekten çok uygun üstelik şantiye sürecimiz kısa ve fabrikasyon ürün oldugu için detay kalitemiz çok yüksek, inşaat yaptıranlar bilir betonarme yapıda işin ortalama kalitesini yüksek tutmak çok dikkatli bir denetim mekanizmasi ister.


Daha büyük yapılarda fiyat bazlı değil daha çok tasarım ve tarz olarak hitap eden kitleye hizmet sunuyoruz , genelde mimari olarak ilgi çekici ürünler talep görüyor.

MasifEv Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön