View Single Post
Eski 22-03-2019, 14:14   #16
elifaydin
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-12-2017
Şehir: İstanbul-Tekirdağ
Mesajlar: 673
Şimdi size elektrik ve su konusunda yaşadığımız güzellikleri anlatayım isterim. Yapı kayıt belgesi sonrası binamıza elektrik ve su aboneliği yapmak istedik.

Buradan yola çıktığımızda öncelikle bir kapı numarası edinmemiz gerekiyordu. Belediyedeki numarataj bölümüne yaptığımız başvuruda elimizde iki tane uydu görüntüsü var biri 2017 şubat ikincisi 2018 haziran ben nereden bileyim 2018 yılı öncesi yaptığınızı gibi bir yorumla karşı karşıya kaldık.

Peki nasıl ispatlayacağız? Elimizde fotoğraflar var, satınalma faturaları var bunları kanıt olarak sunabiliriz dediğimizde bunları kabul edemiyoruz siz çevre ve şehircilik müdürlüğünden bize kağıt getirirseniz numara verebilirsiniz diye, o zaman numara veririz dediler.

İl çevre ve şehircilik müdürlüğü ile iletişime geçtik, maalesef onların elinde de uydu görüntüsü yok. İmar affı 1.1.2018 öncesi yapılar için geçerli derken o tarihe dair uydu görüntüleri maalesef ilgili birimlere servis edilmemiş.

Birçok birim ile görüştük, en son CİMER'e şikayet edelim bu duruma çözüm bulamıyoruz diye ilgili birimle son bir daha görüştüğümüzde muhtar beyanını kabul edeceklerini belirttiler.

Ve nihayetinde kapı numaramızı almamız yaklaşık 15 günümüzü aldı maalesef.

Binanın son görüntülerini de yakında ekleyeceğim.

elifaydin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön