View Single Post
Eski 14-12-2018, 14:26   #551
Resulgur
Ağaç Dostu
 
Resulgur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Alp.er Mesajı Göster
Resulgur bey ,paylaşımlarınız beni sebze-meyve yetiştirme konusunda daha fazla heveslendirdi ve yavaş yavaş bilgi sahibi olmaya başladım ..

Niksar hakkında da bir kaç cümle etmeden geçemeyeceğim.. Geçen sene 2 defa Karedeinz'e seyahatim oldu ve toplamda 4 defa Niksar'dan geçtim ve her defasında Niksarda mola verdim. , Kesinlikle yaşanacak bir yer , kendime burada yaşamak isterdim dedim , havası,yeşili,doğası her şeyi ile çok hoşuma gitti.. Tokat istikametinde Niksar'ı tepeden gören insanların manzarayı izlemek için araçları ile geldiği bir yer vardı , manzara gerçekten çok güzeldi..
Sn. Alp.er sözleriniz beni çok mutlu etti teşekkür ederim. Siz de benim ilk zamanlardaki bu işe başladığım gibisiniz. Alp.er/Bahçe sayfanız da hayırlı olsun. Sayfa açmakla çok iyi ettiniz, öğrenmek istedikleriniz de size çok kolaylık sağlayacaktır.

Evet Yeşil Niksar'ımız çok güzel havası suyu bunlardan sayfamın en başında bahsetmiştim ama biz meslek icabı insanları ile uğraşıyoruz yine de çok güzel gerçekten. 4 mevsimi de yaşıyoruz. Niksar tarihin başkenti biz ne kadar anlatsak ta yaşamak lazım mutlaka gezilmesi görülmesi gereken yerlerdendir.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi saleri Mesajı Göster
En güzel cevizli ekmeğin yapıldığı yerdir Niksar. Olsa da yesek
Sn. saleri Tokat zaten pideleri ile meşhur bir yer. Hayatımda ilk defa burada yedim cevizli ekmeği , bol bol pide ekmek tüketiyoruz zaten Buyurun bekleriz her zaman o da olmadı Samsun a geldiğimizde getiririz size ne demek ..

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön