Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda
Bizim burada fırın kabağı ile kara kabak birbirlerine çok benziyor. Tüketimi nasıl oluyor.
|
Sn.
Muda henüz denemedim fakat araştırdığım kadarı ile bir tanesini tarif edeyim.
Tencerenin alt kısmına el kadar kesilmiş kabakların kabuk kısmı tencerenin altına gelecek şekilde 1. kat oluşturuluyor daha sonra 2. katı diğerinin tam tersi kabağın iç tarafı gelecek şekilde dizip biraz su ekleniyor ve su bitinceye kabaklar pişinceye kadar haşlanıyor. Pişen kabaklar geniş bir tepsiye dizilerek üzerine toz şeker ekiliyor bu şekilde kaşıkla yeniyormuş, yakın bir zamanda bu tarifi yapmayı planlıyorum . Tecrübe edersem paylaşırım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dutlubahçe
Börülceler bahçede mi yoksa serada mı?
|
Sn.
Dutlubahçe merhaba börülceleri sera içerisine ekmeye gerek yok zaten dışarıda gayet verimli oldu. Bende bahçede yetiştirdim. Etkinlikte paylaşıyorum. Mutlaka siz de talep edin bu börülcelerden