View Single Post
Eski 31-10-2018, 14:32   #5839
övünç
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 18-08-2011
Şehir: kayseri
Mesajlar: 19
Verdiğin cevaptan da, üslubundan da anlaşılacağı üzere senin derdin ceviz değil.
Saldırgan, agresif, kompleksli tavırlarınla, senin derdin kendini gösterme, kendini ispat etme, ego tatmini. Ham, çiğ, ateşli tavırlarından anlaşılıyorki yaşamışın ama boşa… Yaşadıkların seni daha olgun, iyi biri yapmıyorsa saçında aklar olsa nolur olmasa ne. yaşlı olsan nolur, genç olsan nolur, ot gelip sap gittikten sonra. Altın semeri taşısan nolur, taşımasan ne.
Ceviz otoritesi gibi davranıyorsun, ispata çalışıyorsun, saygı bekliyorsun ama saygı göstermiyorsun. Defalarca değişik kişilerle benle yaptığın üslupla yazışmalarını gördüm ve bu senin hastalıklı ruh halini gösteren bir durum. Bu gidişle sonun tımarhane.
Senin adınımı andım, sen bana cevap verene kadar seni hedef mi aldım. Herşeye salça olma. Klavyeden yazmak kolay ama bu yaklaşım yüz yüze yapılmaz bilesin.
Evet seni biliyorum ama ilk bilinen kötü örneklerdir ve senin gibilerin elenmesi lazım. Paranın kokusunu aldınmı çiçekçi, paranın kokusunu aldınmı cevizci, paranın kokusunu aldınmı avukat, bide bakmışın doktorum diye çıkarsan şaşırmam.
Ama benim derdim senin gibiler değil, sizden çok var. Ahlakı savunmak ahlaksızlara kalmış nediyelim.
İşin özü bu kadar çok dokunuyorsa kaman-1-5, chandlar, fernor 1125 rakım, karasal iklimde olmuyor, insanları yanlış yönlendirmeyin demem, ben sana yetiştirdiğim sökülmüş ağaçları göndereyim… naparsan... Sende arkadaşıyın yerine bana fidanların parasını gönder.
**** beni tahrik etmeyi bırak, kapa çeneni, git çiçeğini sat.

övünç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön