View Single Post
Eski 16-07-2018, 21:27   #4
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Sarılan her börek sıvı yağlı suya batırılarak tepsiye dizilir, üzerine bir miktar tereyağ ve yumurta sarısı sürülerek fırına sürülür.

.....ve çıtır böreklerimiz hazır.

(Tepsiyi çıkardığımda fotoğraflayacaktım ama gelen giden bir iki derken hepsi bitti, son kalan iki taneyi ancak fotoğraflayabildim.

Name:  IMG_3506 (600 x 450).jpg
Views: 1006
Size:  65.2 KB

Name:  IMG_3507 (600 x 450).jpg
Views: 341
Size:  65.1 KB


Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön