View Single Post
Eski 17-02-2018, 20:17   #65
demlibahçe
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 11-07-2017
Şehir: izmir
Mesajlar: 4
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dutlubahçe Mesajı Göster

Birincisi, sayın demlibahce'nin iki pakedi, sehven benim zarfıma konulmuş. Arzu ederse bu tohumları kendisine gönderebilirim.

İkincisi, sayın muda,rainac ve Lonicera'dan istediğim tohumlardan hiç biri kargodan çıkmadı. Talep kotasına mı takıldım yoksa başka bir aksilik mi oldu merak ediyorum.

Eklenti 666432
Sayın Dutlubahçe,

Öğlen kargoyu teslim aldıktan sonra dışarı çıkmak zorunda kaldığım için inceleyememiştim, biraz önce gelen tohumları kontrol ettiğimde 4 talebimin kota aşımı dolayısıyla karşılanamadığını düşündüm (ikisi size gelmiş, diğer 2 talebim de sayın Tolga Özmeral'den idi). Bunun dışında sayın kerkenez'den talep etmiş olduğunuz Sakız Adası Domatesi ve Pink Vernissage tohumları da bana gelmiş. Yazmak için foruma girince sizin mesajınızı gördüm. Sanırım bahçelerimiz karışmış. Benim açımdan sıkıntı değil mısır ve pazı'yı da gelecek sene ekeriz. Siz isterseniz bana gelen tohumlarınızı size gönderebilirim.

Etkinliğe katılan, tohumların toplanmasından,sınıflandırılmasından gönderimine kadar yoğun emek isteyen bu süreci böylesine güzel yöneten herkese sonsuz teşekkürler.

demlibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön