View Single Post
Eski 18-12-2017, 11:59   #114
BayEğrelti
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 23-11-2017
Şehir: İzmir
Mesajlar: 26
Talking

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi wakan Mesajı Göster
Kusuruma bakmayın, zengardendan bir kaç kez alışveriş yapmış biri olmam haricinde firmayla bir bağım yok. O yüzden söyleyeceklerim taraflı değil.

Yazdıklarınızı baştan sona okudum, sonra emin olmak için bir daha okudum. Kusura bakmayın ama o yerde ben çalışıyor olsaydım ve verdiğim cevaplara gülseydiniz -ki öyle yapmışsınız- hatta doğru veya yanlış size bir tepki gösterdiğimde kahkahalar atarak çıksaydınız -ki öyle yapmışsınız- ben de size satış yapmak istemezdim.
Ne kusur efendim, olmaz öyle şey. (: Bahsi geçen gülüşmeleri bir sıraya koyarsanız, kimsenin yüzüne karşı alaycı bir tavır sergilemediğimi de görmüş olursunuz. Hali hazırda bu kişi de zaten bana cevap verirken gülmeye başlayınca, durumun bütünü komiğime gidince ben de gülmeye başladım. Ki bu gerçekten komik bir andı, kimse kimseyle dalga geçmiyordu sizi temin ederim ki. Kişinin ağzından çıkan söz ona da komik gelmiş olacak ki beraber tebessüm ettik yalnızca. Biri bir şey anlatırken yüzüne dalga geçercesine gülseydim -ki gülmedim- dedikleriniz tamamen doğru olurdu. Kovulduktan sonra gülmek kısmında pek bir yanlış göremedim çünkü kahkaha mevzusu yazıyı da okumuşsanız anlarsınız ki ''size bir şey satmıyoruz.'' dendikten sonra gerçekleşti. Zaten bir şey satmayacağız cümlesinden önce kahkaha atmış olsaydım -ki atmadım- evet, dalga geçmek olurdu fakat güldüğüm sırada zaten çoktan yaşanmıştı bu olay. Ayrıca siz oranın bir çalışanı olsaydınız eminim ki güzelce izah ederdiniz durumu veya benim izah etmeme fırsat verirdiniz ya da o yorumları kendiniz okuyup , kendi insiyatifinizle bir karşı duruşa geçerdiniz, anlaşırdık bir şekilde. Biri size ''size hiçbir şey satmıyoruz, siz daha iyi bilirsiniz nedenini.'' deseydi tepkiniz ne olurdu bilmiyorum ama ben genelde böyle bir durum yaşarken tartışmaktan ziyade gülmeyi tercih ediyorum. Şu trajik Türk Filmi gülüşleri de gelmesin aklınıza. Bu dediklerim dahlinde yazıyı lütfen bir daha okuyun, kimsenin yüzüne karşı alaycı bir tavırda bulunmadım, olaylara karşılık verdim karşımdaki insanın mizacıyla.Muhabbet esnasında ''güldük karşılıklı'' demişim ki bu eylemin karşılıklı olduğu da aşikar diye düşünüyorum. (: Ve kesinlikle yanlış anlamadım sizi, elbet haklı olduğunuz noktalar vardır. Esen kalın. (:

BayEğrelti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön