View Single Post
Eski 10-11-2017, 11:46   #115
Musa Gündoğan
Ağaç Dostu
 
Musa Gündoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-11-2014
Şehir: Ankara
Mesajlar: 785
arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmak niyetinde değilim. sabah ayrıntılı bir yazı yazdım fakat siteye girişte bir problem olmaya başlayınca yazıda uçtu. kısaca belirteyim birnefestoprakın dediği gibi kökenlerdeki düzeltmeyi yaptım. süpriz domates içinde ismi hariç tüm özelliklerini anlatan bilgileri paylaştım. buna istinaden yönetimdeki arkadaşlar tohumlarıma bakıp çıkarmak ya da değiştirmek istediklerini istedikleri gibi değiştirebilirler. eğer paylaşım kurallarına aykırı ise hepsi silinebilir. silme işlemini ben moderatör olmadığımdan yapamıyorum.

meyvelitepe 1 i hariç hepsi yanlış isimlendirilmiş demiş ona da inanırım. böyle ise verebiliyorsanız gerçek isimlerini söyleyin ona göre düzeltme yapayım. daha önce de belirttiğim gibi ya da bu sitedeki başka arkadaşların da söylediği gibi ben tohumun iyi yetiştirilmesinden yanayım onun haricinde tasnif ile pek bilgim olmadığından alakadarda olamıyorum.


paylaşmış olduğum tohumları isim, köken ya da resim gibi vb. nedenlerden dolayı istemeyen olursa da saygı duyarım. yanlış ya da hatalı paylaşım var ise de yönetimdekilerin kaldırmasını isterim.

İnancım: bu sitedeki bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kişi tohum tasnifine gerekli ihtimamı göstermektedir. onun haricindekiler benim gibi güzel tohumlar/bitkiler yetiştirmek için çabalıyorlar. aslına bakarsanız benim için ismin çok önemi yok o sebeple bir domatesin isminden çok tadı, kokusu, görünüşü önemli. burada paylaştıklarım da sevdiğim tohumlar.

Musa Gündoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön