View Single Post
Eski 19-09-2017, 12:19   #3282
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
Sevgili akçabardak abla, lisilerin salkım saçak açışları bile çok güzel görünüyor.benimkiler daha minicik fidan iken kurudular. abelyalar da yerlerde çok doğal duruyor. bazı bitkilere salaşlık yakışıyor. vangelyaların ikinci kez açmasına sevindim. darısı bizimkinin başına, benim kelebek çalısıda defalarca açtı şu sıralar sıcaklar biraz etkiledi .sanırım eli kulağında açmaya hazırlanıyor.kudret narlarında pek maşallah bereketliymiş ellerine sağlık. sevgiler

Sevgili münevver çok teşekkür ederim, mesajını yeni gördüm, bir hafta 10 gündür bir rahatsızlık geçirdim o yüzden foruma giremedim. Bu gün biraz daha iyi hissettim kendimi, şöyle bir bakayım ne var ne yok diye ve senin mesajını gördüm.

Lisilerinin fazla büyüyemeden kurumalarına üzüldüm ama yapacak pek bir şey olmuyor, çok güzeller ama çok nazlılar, sağlık olsun.

Vangelyam bana sürpriz yaptı ama çok az çiçek açtı, sadece bir dalında çiçeklenme oldu ama çiçeği uzun zaman üzerinde kaldı, o da bana yetti.

Abelya hala çiçeklenmede ve senin de dediğin gibi salaş olmaya devam ediyor, olsun, çiçek açıyor ya ben onun salaşlığına da razıyım

Kudret narımın bu sene gerçekten maşallahı var, 2 hafta önce kız kardeşim gelmişti, baktım iki tanesi olgunlaşmış hemen koparıp ona verdim.

Bu gün iki tanesi daha olgunlaşmış, onları da kopardım, bu ikisini bal ile ilaç olarak yapacağım inşallah. Sevgiler

Name:  20170919_125211.jpg
Views: 537
Size:  33.2 KB

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön