View Single Post
Eski 28-08-2017, 01:31   #456
Charlaux
Ağaç Dostu
 
Charlaux's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-06-2011
Şehir: Istanbul / Columbus, Ohio (ABD)
Mesajlar: 1,260
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi adalet Mesajı Göster
Sen daha tip doktoru tabirindeki ironiyi anlamamışsın azizim. Daha ne konuşuyorsun .
Sizde benim verdigim ornegi anlamamis olacaksiniz ki o hatayi yapmissiniz ve herhalde yapacaksiniz.

Sn.Gardenias kendi verdigi ornekte cerrah kimligini kullanmis ve siz ona bir sekilde inanmayi tercih etmissiniz. Tip doktoru demesinden anlamaliydim diyorsunuz lakin arkadas kendi verdigi yorumda sir gibi laflarla zaten seni kandiriyorum demis. Pahali denilen Vilmorin orkide gubresi Koctas'ta 11 kusur liraya rafta. Zaten arkadas basta kendi tecrubelerim diye baslamis ki inanilmasi oldukca guc bir yazi. Kullandigi b vitaminin ne olcekte kullandigina dair bir yorum bile yokken siz bir kisinin yazisina guvenmeyi tercih ediyorsunuz. Ancak arastirma yapsaydiniz B vitaminin gercekten de belirli oranlarda faydali oldugunu gorebilirdiniz.

Kaldi ki sn.Mine Pakkaner gibi ziraat uzmanlari bile buradan bir oneri yaparken once bitkinin bir kisminda deneme yapin der ki butun orkidelerinize hic arastirmadan vermek gardenias'tan cok sizin gunahiniz oluyor. Cunku burasi bir forum ve burada paylastigimiz tum bilgiler dogru olmamaya musait. Insanlar iyi veya kotu niyetlerle sizi suistimal edebilirler.

Buranin bir forum oldugunu ve kimsenin konunun uzmani olmadigini anlamaniz lazimdir. Anlamazsaniz tum bitkilerinizin gunahi boynumuzda olacak sanirim

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön