View Single Post
Eski 23-08-2017, 13:00   #37
firdevs-i
Ağaçsever
 
firdevs-i's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-02-2015
Şehir: balıkesir
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi blick Mesajı Göster
Sn firdevs-i

Eviniz bahçeniz ve yeni duvarınız hayırlı olsun Allah uzun yıllar sağlıkla oturmak nasip etsin.

Duvar için verdiğiniz rakam oldukça yüksekmiş. Gördüğüm kadarıyla tamamen örme taş değil içi dökme beton dışına taş kaplama yapılmış. Ustalarda genelde ne tutturursak hesabı yaptığı için çok değişken fiyatlar çıkabiliyor.
Ben az önce altınovada duvar işleri yapan biriyle görüştüm metresini (metrekareside olabilir) 100TL den yapıyoruz dedi. Bu saatten sonra güle güle kullanın demekten başka birşey düşmez
Sn blick, güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.
Fotoğraflardan anlaşıldığını düşünmüştüm ama sanırım yanılmışım. Duvarlar taş kaplama değil. Taş örme. Beton sadece temel için, taşları örerken tutkal görevi görsün diye ve sağlamlık açısından duvar başlarına direk olarak kullanıldı. Kaplama yaptıranlara saygım sonsuz ama ben sevmiyorum. Fotolarda öyle göründüğünü söylemeniz beni üzdü açıkçası. Belki sizi o beton direkler yanıltmıştır diye düşünüyorum. Beton direkler tuğla kaplama oldu sadece. Sizin bahsettiğiniz rakam kaplama fiyatıdır herhalde. Gerçi dediğiniz gibi ne fark eder olan oldu. Şimdi de kapı için çok farklı ve uçuk fiyatlar alıyoruz. İnşallah onları makul bir fiyata ve istediğimiz gibi yaptırırız.

firdevs-i Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön