Konu: Nergis
View Single Post
Eski 19-07-2017, 12:38   #2953
Fatih_Soydemir
Ağaç Dostu
 
Fatih_Soydemir's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2016
Şehir: antalya
Mesajlar: 545
bence bu kadar gerilmeye hiç gerek yoktu herkesin tercihi kendine göre farklıdır yaklaşık 4 farklı tür var elimde yurt dışına özgü kültür türü de hepsi kendisine has bir güzelliğe sahip kimisi kokusu ile etkiliyor kimisi ise görselliği ile . Ocak ayında açan türlerin ömürleri de kısa olabilmekte bazı seneler aşırı soğuk yaptığında hiç açmadan sadece yeşil kalabiliyor geç açan türlerin avantajı ise soğuklara denk gelmemesi nedeni ile daha verimli olmak özellikle nisan mayıs ayında açan kültür türleri çok daha avantajlı kokusu yok ama görüntüsü uzaktan görenlerin merakını uyandırmakta. başka tür bitkilerde de benim beğendiğimi bir başkası beğenmeyebilir beğenilmedi diye madem beğenilmiyor yetiştirmeyim demiyorum herkesin istediği farklı ama önemli olan orta yolunu bulabilmek.

erlicher , Karaburun, narcissus pembe, Prof. Einstein narcissus yalınkat iri çiçekli türleri var hiç birisini bir diğerinden daha değerli olarak görmüyorum hepsi değerlidir bir birinden.

ürün satış konusu olmadığına dikkat edersek aslında var olan bir çok mesajın sahipleri tarafından silinmesinde fayda var soğan satış kısmında zaten herkes ürününü satabiliyor kim neyi tercih ediyorsa oradaki satış durumlarından belli olur geçen sene yanlış hatırlamıyorsam erlicher türünde stok sorunu vardı ve hatta bir belediye yüklü miktarda alım yapma kararı almıştı.

Fatih_Soydemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön