View Single Post
Eski 15-06-2017, 00:02   #89
pria
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,526
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Gülizar ş Mesajı Göster
Ne güzel anlatmışsınız hiç üşenmeden. Bahçeyi bulunca forumu da ihmal etmemişsiniz. Tüm bu güzellikleri ve çabalarınızı samimiyetle bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Neredeyse gelip bir işin ucundan da ben tutayım diyesim geldi. Guzel güzel büyütün tüm sebze ve zeytinlerinizi. Ama ben asıl nergislerinizi merak ediyorum. Zamanı gelince onların da bir fotoğrafını dört gözle bekliyor olacağım.
Sayın Gülizar ş..nergislerimin fotolarını aşağıdaki linkte blog'umdan bol bol görebilirsiniz:

https://yogunkokulukatmerlinergis.wo...2012/08/13/19/

Valla gizlim saklım yok; içimden geldiği gibi yazmaya çalışıyorum..Düşüncelerimi kıvırmadan yazıp söylemeye bayılırım..

Domates+biberler, zeytinlerin bakımı falan derken sıra geldi nergislerin sökümüne..
Takribi 3-4 bin nergisi sökmesi kurutması, temizlenmesi, tasnif edilmesi, 65 adet kargonun hazırlanması kesinlikle 10 günümü alır.. Güneşin altında çok zor ve yorucu oluyor tek tek sökmek..eşim güya yardıma gelecekti ama telefonda hiç adını anmıyor Tabi, Çanakkale'de ''kordon boyu''nda keyif çatmak varken..bazen soruyorum nerdesiniz diye..''AVM'deyiz'' deyince ayrı dünyaların insanı olduğumuzu anlayabiliyorum..

En güzeli benim AVM..Çanakkale'de hiçbir cafe'de böyle keyif çatamazsınız..Kulübenin içindeki çekyatı dışarı aldım..tam körfeze karşı..üzerine de benim bekarlığımdan hatıra el örgü halıyı serdim..akşam gölgede kalıyor..uzanıyorum boylu boyunca..karşımda denizin mavisi..bakarken içiyorum maviyi sanki..

Eklenen Resimler
  
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön