View Single Post
Eski 08-05-2017, 20:58   #3510
latif.07
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-04-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 192
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ege.Aksoy Mesajı Göster
Çok sağol arkadaşım, öndeki cam gibi görünen pleksi üzerinde 50 adet delik var, ama haklısın bu hafta sonu gittiğimde içeride 35 derece sıcaklık vardı. Kümesin önünü tel çevirip kapısını gündüzleri açık bırakmayı sadece akşamları kapatmayı düşünüyorum eğer bir aksilik olmaz ise onuda bu hafta sonu yapacağım sizce uygun olurmu? Şimdiden yardımın için teşekkür ederim.
Anladığım kadarıyla kümesinize telden küçük bir bahçe yapıcaksınız. Benim demek istedigim kümesinizde o camlı bölmeyi söküp oraya tel takın delikleri küçük ama kalın bir telden olsun (sansar gelincik kıramayacak kadar sağlam bir tel) kümesin içine hava girsin ve ayrıca imkanınız varsa kümesin başka bir yerine 1 avuç büyüklüğünde 2. bir delik delin ve oraya da tel takın malum önümüz yaz hava sirkilasyonu şart, akşamları bile sıcak oluyor.
Haziran sonu temmuz gibi civcivleriniz artık tavuk olurlar ve insanlık hali hayvanları o kümeste unutursanız bahçeye çıkamazlarsa 50 tane delik onların nefes almalarına kesinlikle yetmez içeride sıcaklık artar oksijen almak zorlaşır ve hayvanlarınızı kaybedersiniz.

latif.07 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön