View Single Post
Eski 05-04-2017, 12:00   #180
kelebek çalısı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Her zamanki gibi sıcak ve samimi geçen bir yaş günü toplantısıydı. Toplantı alanına vardığımızda agaclar.net yaş günü pastasının kesimi ve fotoğraf çekimi yapılıyordu. Gülen yüzlerle karşılandık ve hemen içten sohbetlere karışıverdik.

Sevgili efeege ve eşi ile tanışmak ve sohbet etmek çok keyifliydi. Sanki yıllardır tanıdığım ama uzun zamandır görmediğim dostlarla yeniden karşılaşmışçasına memnuniyet duydum.

Sevgili Ozlem A, ince zevkini konuşturup hazırladığın sunumun çok keyifli ve lezzetliydi. Harikasın! Tadının yanında görselliği ile ruhumuza verdiğin hoşluk için de emeklerine sağlık.

Dağıtım masasından sevgili evdecicek arkadaşımızın teşviki ile 13.yıl anısı olarak sembolik bir bitki seçimi yaptım. Sn. muda nın gönderisi olan Sedum spurium vodoo umarım benimle mutlu olur. Teşekkür ederim Sn. muda.


Toplantıdan erken ayrılan üyelerden sonra biz kardeşim A_NOMAD ile bahcedenn, dongyul ve hobiciakvarist ile birlikte çok keyifli bir sohbete daldık.


Agaclar.net 13. Yaş günü kutlu olsun. Bu dostluklara zemin hazırlayan ve esasen dünyamıza umut ve sevgi aşılayan beraberinde yeşili yaşatmaktan da öte bu duygularımızı canlı tutan sitemize nice uzun yıllar dilerim.

Sevgili malina, kurucumuz, bizlere verdiğiniz bu armağan için teşekkürler. Hep beraber olabilmek dileğiyle.

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön