View Single Post
Eski 04-04-2017, 10:25   #1166
dongyul
Ağaç Dostu
 
dongyul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-02-2015
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 1,536
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A Mesajı Göster
Toplantıda bahsederken gözlerinizin parlamasından belliydi gerçekten de bahçeniz çok özenli, çok bereketli bir sezon olsun inşallah.
Sayın Ozlem A; çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için mutlu oldum. Ürünler çıkmaya başladığında mutlaka size göndermek istiyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi salih66 Mesajı Göster
Sayın dongyul;galiba domates dikeceginiz bölümde kendinden delikli olmayan hortum kullanmışsınız kaç santim arayla taktınız damlama memelerini?,birde sıra arası kaç santim? Ben geçen sene kendinden delikli hortum kullandım çok sık olmuştu,bu sene delikli olmayan hortum kullanmayı düşünüyorum.
Sayın Salih66; aslında dürüst olmam gerekirse damlama borularını geçen sene kullandım ve bu borular çıkma boruydu yani ikinci el damlama borusu... 15 cm arayla mevcut delikler vardı ama bir çogu tıkalıydı bende bu borulara 50 cm arayla damlama aparatları koydum ve sıra arasıda 40-50 cm arası şeklinde sıra yaptım... ancak benim yerim az o yüzden bu şekilde ekim yapabiliyorum geçen senelerde her zaman bu şekilde yapıyorum gayette verimli bir sezon geçiyor... sizin yeriniz varsa sıra aralarını daha geniş tutabilirsiniz ^_^

Delikli borulardan 40 cm arayla olanlardan deneyin deliksiz boru kullanmak ve bu aparatı kullanırsanız masraf artar...

dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön