View Single Post
Eski 03-04-2017, 00:50   #38
mister73
Ağaç Dostu
 
mister73's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-11-2016
Şehir: Hamm, Ankara, Bergama
Mesajlar: 493
Buluşmak ya da buluşmamak!!!

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zep Mesajı Göster
Buluşma tarihi 1 Nisan olarak karar verildi anladığım kadarıyla, değil mi? Benim için daha onemli olan bir kutlama yüzünden katılamayacağım, kızımın doğum günü kutlaması Bir daha ki buluşmaya inşallah gelebilirim. Yapılması gereken bir şey olursa gene de yapabilirim, lütfen haber verin.
Şimdiden doğum günün kutlu olsun agaclar.net.
Sevgili başkentliler,

Şöyle bir baktım da bu sayfaya 17 Mart'tan beridir mesaj yazmamışım ve buluşma fikrimiz maalesef havada asılı kalmış. Bununla ilgili olarak aslında iki temel özrüm var; birincisi bu sayfayı başlatarak kıvılcımı ateşlemiş olmanın ve ardından il temsilcimiz sayın Müjgan'ın olaya sahip çıkmasıyla bayrağı emin ellere teslim etmiş olmanın verdiği rahatlıkla biraz işi gevşetmiş olmam; ikincisi ise kişisel yaşamımda öngörülemeyen çok yoğun bir döneme girmiş olmam.

Öncelikle hatırlayacağınız üzere, azami katılımı sağlayabilmek adına tarih konusundaki alternatifleri 02 ve 09 Nisan şeklinde ikiye indirmiştik. Ancak sayın Müjgan'ın güçlü ve haklı önerisiyle İstanbul ile aynı tarihte yani 01 Nisan'da buluşma fikri ağır basmıştı.

Tam da bu dönemde bir eş, bir baba, bir amca ve kamuda çalışan bir mühendis olarak öylesine yoğun bir döneme girdim ki, adeta her şey pusuda beklemiş ve hepsi bir anda üzerime çullanmış gibi oldu, üstüne üstlük akıllı olduğu iddia edilen telefonum da beni yarı yolda bırakınca her şey allak bullak oldu, öyle ki Ankara sınırları içine birkaç saat önce girdim ve buluşmanın yapılamamış olduğunu üzülerek fark ettim (yani bu hafta sonu buluşsaydınız ben katılamayacaktım). Bu arada bu yoğun dönemin hemen öncesinde Leman Kültür kafenin Tunalı şubesine uğramış ve muhtemel bir buluşma noktası olarak hafızama kaydetmiştim ancak fırsat bulup sizlerle paylaşamamıştım. Yetkiliyle yaptığım görüşmede Cts. veya Pazar öğleden sonra arka tarafta nispeten bağımsız bir bölümü bizim için ayırabileceğini, Pazar gününün daha müsait olduğunu söylemişti.

Sonuç olarak, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken ve kendim dahil bazılarımız bu kadar umutlanmışken diyorum ki; sizlerle paylaşmayı düşündüğüm ev yapımı enzimlerimi ve evdeki fazla tohumlarımı da alarak 09 Nisan Pazar günü saat 11.00 gibi Tunalı Leman Kültür'de bir kahve içmeye gideceğim; müsait olan herkesi beklerim.

Sevgi ve saygılarımla...

Not: Gecikmeli de olsa sayın Zep'in kızına mutlu yıllar diliyorum.

mister73 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön