View Single Post
Eski 16-03-2017, 15:17   #223
tarku
Ağaç Dostu
 
tarku's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-05-2010
Şehir: konya
Mesajlar: 963
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Fırçaya bakınca bana 'atma' dediğinizi anlıyorum ancak ilaç dozu konusunda teknik, pratik, zeka, teorik ve deneyim açısından sıkıntım olmayacağı ayrıca bu konudan da bahsetmediğim için tam bana mı yazdığınız yoksa yanlış mı alıntıladınız anlamadım. Okuduğum kadarıyla yılda sonbahar ve ilkbahar olmak üzere iki kez atılıyor ve ben bir kere uyguladım daha. Poşet üzerindeki oranlar ile ilacı hazırladığıma göre o açıdan da sorun gözükmüyor.

Neyse ben yine de bu tip forumlara daha çok yakıştığına inandığım cevap mı veriyor azarlıyor mu belli olmayan cevaplar yerine yerine daha yumuşak tarzda cevap veren bir arkadaş çıkarsa onun cevabını bekliyeyim. Teşekkür ederim @tarku .
Estağfurullah, fırça atmak haddim değil. Bordo bulamacı ve bakır ile ilgili sayfaları baştan sona okursanız, cevabı kimseden beklemenize gerek kalmaz. İlaç dozu ile ilgili bilginiz olduğuna şüphem yok. Bordo bulamacının kış ve ilk bahar olarak atıldığını bildiğinize eminim. Bu sene kış ilaçlamasını kaçırdığınızı ve 1 ay evvel bir defa attığınızı söylediğinize göre 2.ilaçlama doz aşımı olmuyor mu? Şeker hastası bir kişi, sabah akşam insülin alıyor diyelim. Bu hasta sabah ilacını almayı unutursa, akşam 2 doz alması mantıklı mı? Yine de siz cevap bekleyin

tarku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön