View Single Post
Eski 11-03-2017, 11:50   #104
okursan
Ağaç Dostu
 
okursan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2017
Şehir: İstanbul, Beylikdüzü
Mesajlar: 127
11 Şubat'ta n11.com üzerindeki jardinslife isimli mağazadan biraz tohum almıştım. Karışık satılan Aquilegia Haseki Küpesi tohumları almıştım. 5 Mart'ta ektim. 6 gün oldu nemini kontrol ediyorum sürekli. Henüz bir gelişme yok. Bakalım ne zaman topraktan çıkmaya karar verecekler

jardinslife siparişimde 4 çeşit doğal domates tohumu paketi de vardı. (4 çeşit tohum, 4 saksı, kendi üretimleri bir toprak karışımı ve yarasa gübresi) Toprak karışımı bir çuvaldaydı. Yarasa gübresini poşetleyip çuvala atmışlardı. Saksılar da çuvalın içindeydi. Çuvalın ağzı koli bandıyla sarılarak bağlanmıştı. Domates tohumları ve çiçek tohumları birer a4 kağıdında etiketlerinin altına kilitli poşet ile bantlanmıştı. Bu a4 kağıtları da başka bir kargo poşetine konulup çuvala bantlanmıştı. Tohum sayıları noktasında da hediyeleri bol ancak tohum sayılarına çok dikkat etmeden poşetleme yapmışlar. Paketleme ve tohum sayıları konusunda olumsuz bir izlenim bıraktılar. Tohumların filizlenmesini deneme sürecindeyim. Daha sonra genel kanaatimi belirtirim.

Geçen hafta da zengardentr üzerinden birkaç fide ve çiçek siparişi vermiştim. Yoğunluk olduğu gerekçesiyle ancak bu cuma kargoya verebildiler. İzmir'den buraya bakalım ne kadar zamanda ve nasıl gelecek kargo göreceğiz. Kargo gelince kanaatimi belirtirim.

okursan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön